loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
0 Książki Inwestycje

The Illinois Cook Book (Classic Reprint)

Brown W. W.

Wydawnictwo: Inwestycje
0,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Excerpt from The Illinois Cook Book<br><br>The basis of all good soups is the broth of meat. This may be made by boiling the cracked joints of beef, veal or mutton, and is best when cooked the day before it is to be eaten. After putting the meat into the pot, cover it (only), with cold water, and let it boil, when it should be well skimmed. Before sending to the table, the soup should be strained; after which add the vegetables or seasoning, cooking all well together. A good stock for soups may me made from bits of uncooked meat and bones, poultry and the remains of game.<br><br>Noodle Soup. - Get a good soup bone, put it on the fire with enough cold water to cover it well. Season with salt, ginger and nutmeg, and whole onion, and tomatoes if desired. Let it come to a boil, and skim well. Let it boil slowly from three to four hours. Then strain through a fine sieve, put it on to boil; keep filling the pot with hot water as it boils away, until an hour before taking off. When it boils put in the noodles; let it boil five minutes and it is done. Fine chopped parsley is considered an addition.<br><br>About the Publisher<br><br>Forgotten Books publishes hundreds of thousands of rare and classic books. Find more at www.forgottenbooks.com<br><br>This book is a reproduction of an important historical work. Forgotten Books uses state-of-the-art technology to digitally reconstruct the work, preserving the original format whilst repairing imperfections present in the aged copy. In rare cases, an imperfection in the original, such as a blemish or missing page, may be replicated in our edition. We do, however, repair the vast majority of imperfections successfully; any imperfections that remain are intentionally left to preserve the state of such historical works.

Szczegóły

Tytuł
The Illinois Cook Book (Classic Reprint)
Autor
Brown W. W.
Wydawnictwo
Rok wydania
2015
Ilość stron
170
Format
15.2x22.9cm
Języki
angielski
ISBN
9781330575147
Rodzaj
Książka
EAN
9781330575147
Kraj produkcji
PL
Producent
Swede Sp. z o.o. Sp.k.
Wysogotowo ul. Laurowa 18
62-081 Przeźmierowo
PL
616531076
[email protected]
Podmiot odpowiedzialny
ANEK SP. Z O.O.
ul. POZNAŃSKA 320
05-850 OŻARÓW MAZOWIECKI
PL

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
0,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
The Illinois Cook Book (Classic Reprint) - Brown W. W.
The Illinois Cook Book (Classic Reprint)
Brown W. W.
0,00 zł
Przejdź do koszyka
0,00 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO