loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
0 Książki Inwestycje

The Practice of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market

Walker-Tisdale C. W.

Wydawnictwo: Inwestycje
0,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

THE PRACTICE OF SOFT CHEESEMAKING - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market. By C.W. Walker-Tisdale And Theodore R. Robinson. Originally published in 1903 and updated and revised in 1915, this scarce early instruction book on Soft Cheesemaking is both expensive and hard to find in its first editions. READ COUNTRY BOOKS have republished it in an affordable, high quality, modern edition, using the original text and artwork. Ninety five pages contain detailed chapters on: - The Production and Handling of Milk. - Cream: Its Production, Composition and Properties. - Principles of the Manufacture of Soft Cheese. - Varieties of Soft Cheese and Their Process of Manufacture. - Cream Cheese. - Double Cream Cheese. - Rennetted Cream Cheese. - Gervais. - Bondon. - Coulommier. - Cambridge or York. - Sour Milk or Lactic Acid Cheese. - Pont L'Eveque. - Camembert. - Little Wensleydale. - Colwick. - Ripening. - Packing and Marketing. - Dairy Terms. - Regulations. - Preservatives and Colouring. - Measures. - etc. The book is illustrated with full page vintage photos and various line drawings. Twelve pages of advertisements for dairy equipment and associated items have been reproduced for their historical interest. This fascinating little book will be of much interest to anyone with an interest in dairy farming or the production of dairy products on a large or small scale. "The book is a model of conciseness and clearness. The instructions given as to the handling of milk are admirable, and the particulars of making all kinds of soft and cream cheese leave nothing to be desired." - FARMING PRESS.

Szczegóły

Tytuł
The Practice of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market
Autor
Walker-Tisdale C. W.
Wydawnictwo
Rok wydania
2008
Ilość stron
128
Format
14.0x21.6cm
Języki
angielski
ISBN
9781443720465
Rodzaj
Książka
EAN
9781443720465
Kraj produkcji
PL
Producent
Swede Sp. z o.o. Sp.k.
Wysogotowo ul. Laurowa 18
62-081 Przeźmierowo
PL
616531076
[email protected]
Podmiot odpowiedzialny
ANEK SP. Z O.O.
ul. POZNAŃSKA 320
05-850 OŻARÓW MAZOWIECKI
PL

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
0,00 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
The Practice of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market - Walker-Tisdale C. W.
The Practice of Soft Cheesemaking - A Guide to the Manufacture of Soft Cheese and the Preparation of Cream for the Market
Walker-Tisdale C. W.
0,00 zł
Przejdź do koszyka
0,00 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO