47.29
Książki
FORMAT AB
Towaroznawstwo spożywcze
Wydawnictwo:
FORMAT AB
Oprawa: miękka
Opis
Spis treści:
1. Wiadomości wstępne
2. Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności
3. Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego
4. Składniki żywności
5. Dodatki do żywności
6. Jakość surowców i produktów żywnościowych
7. Opakowania żywności
8. Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności
9. Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności
10. Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi + Aneks.
1. Wiadomości wstępne
2. Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności
3. Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego
4. Składniki żywności
5. Dodatki do żywności
6. Jakość surowców i produktów żywnościowych
7. Opakowania żywności
8. Środki myjące i dezynfekujące wykorzystywane w przetwarzaniu żywności
9. Zastosowanie wody w przetwarzaniu żywności
10. Wymagania higieniczne, bhp oraz ochrony przeciwpożarowej dotyczące obrotu surowcami, dodatkami do żywności oraz materiałami pomocniczymi + Aneks.
Szczegóły
Rok wydania
2011
Oprawa
miękka
Ilość stron
192
Format
17,0x24,0
ISBN
9788389184313
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389184313
Data premiery
2011-03-14
Dodałeś produkt do koszyka
Towaroznawstwo spożywcze
47,29 zł
Recenzje