39.9
Książki
Rea
Tradycyjna kuchnia gruzińska
Praktyczne porady i sprawdzone receptury
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Twarda
Opis
Kuchnia gruzińska jest specyficzna, a zarazem łatwo rozpoznawalna. Mówiąc o niej należy wymienić takie danie, jak sacywi, charczo, czachochbili, chinkali, łobio, chaczapuri, gozinaki, które stały się popularne również w krajach odległych od Gruzji. Kuchnię gruzińską trudno byłoby zaprezentować bez serów: suługuni oraz imeretyńskiego, bez takich warzyw, jak: fasola, bakłażany, kapusta, buraki, pomidory, które tutaj się gotuje, smaży, zapieka, marynuje, a także zasala.
Szczegóły
Tytuł
Tradycyjna kuchnia gruzińska
Podtytuł
Praktyczne porady i sprawdzone receptury
Autor
Kiładze Jelena
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Twarda
Ilość stron
256
Format
17.5x23.0cm
Języki
polski
ISBN
9788375443202
Tłumacze
Skiba Rozalia
Rodzaj
Książka
EAN
9788375443202
Data premiery
2011-09-21
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Tradycyjna kuchnia gruzińska
39,90 zł
Recenzje