28.11
Sposoby przyrządzania
Buchmann
Tylko kiszonki
w.2
28,11 zł
Cena rekomendowana: 34,99 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka: poniedziałek 04.11.2024
Zapłać za 30 dni
Opis
Konserwuje żywność, ułatwia jej strawienie, stanowi źródło witamin, wspomaga metabolizm i utrzymuje równowagę organizmu – kiszenie, fermentowanie i solenie.
Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów.
Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.
Moda na kiszonki wróciła, a dzięki tej książce dowiesz się, jak zrobić kambuchę, kefir, kim chi, ukisić cytrynę i przygotować marmoladę z kumkwatów.
Fermentacji możemy poddać niemal wszystkie warzywa i owoce, warto więc poznać najciekawsze receptury na zachowanie ich wartości odżywczych i witamin. Kiszonki to bogactwo kultury bakterii, probiotyków, które łagodzą alergie i nietolerancje pokarmowe, zmniejszają nawet ryzyko występowania nowotworów.
Szczegóły
Wydanie
2
Rok wydania
2022
Oprawa
Miękka
Ilość stron
160
Format
14.8x21.5cm
Języki
polski
ISBN
9788328094871
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788328094871
Data premiery
2022-02-09
Dodałeś produkt do koszyka
Tylko kiszonki
28,11 zł
Recenzje