90
Książki
WSiP
Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: miękka
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu trzeciej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych).
Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją. Uczeń znajdzie w książce informacje na temat kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowania miejsca realizacji usługi, a także na temat wyboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.
Publikacja pozwala zdobyć wiedzę i umiejętności potrzebne do przygotowania oferty usług gastronomicznych i zaplanowania działań związanych z ich promocją. Uczeń znajdzie w książce informacje na temat kalkulacji kosztów, prowadzenia sprzedaży, doboru metod i technik obsługi, przygotowania miejsca realizacji usługi, a także na temat wyboru oraz właściwego użytkowania urządzeń i sprzętu do wykonywania usług gastronomicznych.
Szczegóły
Tytuł
Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
Autor
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2013
Oprawa
miękka
Ilość stron
168
Format
17 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302135927
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302135927
Data premiery
2013-10-11
Dodałeś produkt do koszyka
Usługi gastronomiczne. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Szkoły ponadgimnazjalne
90,00 zł
Recenzje