85.97
Książki
WSiP
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
34/2013
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: miękka
Opis
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań).
Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.
Nr dopuszczenia MEN: 34/2013
Autorka publikacji w przystępny sposób przedstawia informacje dotyczące zasad zdrowego żywienia, przechowywania żywności, bielizny i zastawy stołowej, sporządzania jadłospisów, rozróżniania śniadań hotelowych i sposobów ich podawania. Wiedzę teoretyczną wspiera licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami.
Nr dopuszczenia MEN: 34/2013
Szczegóły
Tytuł
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
Podtytuł
34/2013
Autor
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2015
Oprawa
miękka
Ilość stron
248
Format
17 x 24 cm
Języki
polski
ISBN
9788302136344
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302136344
Data premiery
2013-09-12
Dodałeś produkt do koszyka
Usługi żywieniowe w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Kwalifikacja T.12
85,97 zł
Recenzje