34.9
Książki
Rea
Vademecum domowego wypieku pieczywa
Przepisy, podpowiedzi, ciekawostki.
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Twarda
Opis
Znajdziemy tu zarówno historię i opis procesu wypieku pieczywa jak i 60 ciekawych przepisów. Dowiemy się, jak upiec bajgle, bagietki, croissanty, niemiecki chleb z bakaliami czy chleb czarny żytni i szwedzki razowiec Kavring, ale i bardziej orientalne przysmaki, np. chleb z papryczkami jalapeno i cheddarem, chleb ze szpinakiem lub z pomidorami czy focaccię. Z kolei miłośnicy pieczywa lekkiego znajdą tu przepisy na różne rodzaje chleba chrupkiego.
Z przepisów mogą korzystać zarówno osoby początkujące jak i bardziej zaawansowane w pieczeniu chleba. Kiedy już nauczysz się podstaw wypieku chleba, możesz eksperymentować z nim w nieskończoność!
Z przepisów mogą korzystać zarówno osoby początkujące jak i bardziej zaawansowane w pieczeniu chleba. Kiedy już nauczysz się podstaw wypieku chleba, możesz eksperymentować z nim w nieskończoność!
Szczegóły
Tytuł
Vademecum domowego wypieku pieczywa
Podtytuł
Przepisy, podpowiedzi, ciekawostki.
Wydawnictwo
Rok wydania
2010
Oprawa
Twarda
Ilość stron
142
Format
19.5x24.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375442113
Język oryginału
szwedzki
Tłumacze
Replin Magdalena
Rodzaj
Książka
EAN
9788375442113
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Vademecum domowego wypieku pieczywa
34,90 zł
Recenzje