106.94
Książki
Hussch
Vademecum Piekarza
Wydawnictwo:
Hussch
Oprawa: Miękka
Opis
VADEMECUM to opracowanie w którym kompleksowo i nowocześnie zawarta jest wiedza wymagana aktualnie od kwalifikowanego pracownika piekarni w zakresie: surowców i półproduktów piekarskich, ich oceny oraz zastosowania w produkcji, tradycyjnej i nowoczesnej technologii, organizacji produkcji, zabezpieczenia zdrowotnego żywności, bhp, ppoż i prawa pracy.
Książka adresowana jest do szerokiego kręgu odbiorców, a szczególnie do:
- Właścicieli zakładów piekarskich;
- Mistrzów szkolących uczniów w piekarniach;
- Nauczycieli 3 letnich szkół zawodowych i uczniów przygotowujących się do zdawania egzaminów przed zewnętrzną komisją egzaminacyjną;
- Pracowników piekarni bez kwalifikacji przygotowujących się do zdania egzaminu czeladniczego w Izbach Rzemieślniczych;
Książka adresowana jest do szerokiego kręgu odbiorców, a szczególnie do:
- Właścicieli zakładów piekarskich;
- Mistrzów szkolących uczniów w piekarniach;
- Nauczycieli 3 letnich szkół zawodowych i uczniów przygotowujących się do zdawania egzaminów przed zewnętrzną komisją egzaminacyjną;
- Pracowników piekarni bez kwalifikacji przygotowujących się do zdania egzaminu czeladniczego w Izbach Rzemieślniczych;
Książki z opcji dodruk na życzenie są ujednolicone pod względem wykonania:
- okładka kolorowa wydrukowana na kartonie 250 g/m,
- środek czarno-biały, drukowany na papierze offsetowym 80 g/m,
- oprawa miękka klejona.
Szczegóły
Tytuł
Vademecum Piekarza
Autor
Hanna Lubczyńska
, Helena Lipińska
, Krystyna Jarosz
, Andrzej Woźniakowski
, Jolanta Kosakowska
, Matylda Walewska
Wydawnictwo
Hussch
Rok wydania
2006
Oprawa
Miękka
Ilość stron
266
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788391954959
Dodałeś produkt do koszyka

Vademecum Piekarza
106,94 zł
Recenzje