34.9
Książki
Vivante
W piekarni Pięciu Przemian
Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski
Wydawnictwo:
Vivante
Oprawa: Miękka ze skrzydełkami
Opis
Chleb dyniowy, chleb na zakwasie gryczanym, bułeczki jaglane z sezamem, chleb żytni na drożdżach, a także tarta z bakłażanem, krakersy z amarantusem lub podpłomyki ryżowe oto przepisy, które sprawią, że na twoim stole już zawsze będzie gościło zdrowe i pyszne pieczywo. Anna Czelej, specjalistka od gotowania według Pięciu Przemian oraz autorka bestsellerowych książek z serii W kuchni Pięciu Przemian, tym razem wychodzi naprzeciw miłośnikom pieczywa. W niniejszej publikacji prezentuje 80 przepisów na chleby, bułki, tarty, krakersy, wśród których ponad 60 to przepisy na wypieki bezglutenowe. Jeśli nie możesz obejść się bez smaku świeżego chleba z chrupiącą skórką i chcesz spróbować swych sił w samodzielnym pieczeniu, sięgnij do niniejszej publikacji, dzięki której poznasz przepisy na aromatyczne i zdrowe pieczywo. Rozsmakuj się w domowych wypiekach prosto z piekarni Pięciu Przemian!
Kraj produkcji: PL
Producent:
Wydawnictwo Kobiece Agnieszka Stankiewicz-Kierus sp. k.
Al. Tysiąclecia Państwa Polskiego 6
15-111 Białystok (Polska)
tel: 794200649
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł
W piekarni Pięciu Przemian
Podtytuł
Ponad 60 przepisów na bezglutenowe chleby, bułki, tarty i przekąski
Autor
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2015
Oprawa
Miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
192
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
9788365170026
Kraj produkcji
PL
Rodzaj
Książka
EAN
9788365170026
Data premiery
2015-05-29
Dodałeś produkt do koszyka
W piekarni Pięciu Przemian
34,90 zł
Recenzje