22.3
Sposoby przyrządzania
Rea
Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
22,30 zł
Cena rekomendowana: 34,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze! Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macie teraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach – Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją się eksperymentować.
- Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco?
- Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić?
- Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki.
Szczegóły
Tytuł
Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne
Autor
Cosima Bellersen Quirini
Wydawnictwo
Rok wydania
2017
Oprawa
miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
144
Format
22.6 x 16.4 cm
Języki
polski
ISBN
9788379932825
Język oryginału
niemiecki
Tłumacze
Urszula Szymanderska
Tłumacze
Sergiusz Lipnicki
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788379932825
Dodałeś produkt do koszyka
![Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne - Cosima Bellersen Quirini](https://webimage.pl/pics/825/2/s9788379932825.jpg)
Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne
22,30 zł
Recenzje