22.3
Sposoby przyrządzania
Rea
Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: miękka ze skrzydełkami
22,30 zł
Cena rekomendowana: 34,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Wędzenie ma bardzo długą tradycję. Zwykle z wędzonkami kojarzą nam się mięso i ryby. A przecież dzięki różnym metodom wędzenia wyjątkowo smakować mogą również sól, jaja, chleb, owoce, warzywa, sery, orzechy, zioła, a nawet słodycze! Jeśli dotychczas sądziliście, że wędzić można tylko w wędzarni, macie teraz szansę zmienić zdanie. Na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku albo w puszce po ciastkach – Cosima Bellersen Quirini, autorka niniejszego poradnika, prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia tym, którzy nie boją się eksperymentować.
- Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco?
- Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić?
- Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki.
Szczegóły
Tytuł
Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne
Autor
Bellersen Quirini Cosima
Wydawnictwo
Rok wydania
2017
Oprawa
miękka ze skrzydełkami
Ilość stron
144
Format
22.6 x 16.4 cm
Języki
polski
ISBN
9788379932825
Język oryginału
niemiecki
Tłumacze
Urszula Szymanderska
Tłumacze
Sergiusz Lipnicki
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788379932825
Dodałeś produkt do koszyka
Wędzenie dla smakoszy. Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne
22,30 zł
Recenzje