20
Książki
Olimp Media
Wędzenie kiszenie i marynowanie
120 najlepszych przepisów
Wydawnictwo:
Olimp Media
Oprawa: Twarda
Opis
Domowe przetwarzanie żywności zdobywa ostatnio coraz więcej zwolenników. Nic w tym dziwnego, gdyż przekonaliśmy się już, że samodzielnie przyrządzona wędlina czy marynata jest o niebo smaczniejsza i zdrowsza od kupnych produktów tego rodzaju.
Niniejsza książka stanowi prawdziwą gratkę dla pasjonatów wędzenia, kiszenia i marynowania. Znajdziecie tu 120 sprawdzonych przepisów na wędzone mięsa, kiełbasy i ryby np. polędwicę, szynkę, łososia czy pstrąga a także na zaprawy z owoców oraz warzyw np. brzoskwinie w wódce, czerwoną kapustę marynowaną ze śliwkami czy ogórki w musztardzie.
Receptury poprzedza obszerny rozdział poświęcony zasadom wędzenia, kiszenia i marynowania.
Niniejsza książka stanowi prawdziwą gratkę dla pasjonatów wędzenia, kiszenia i marynowania. Znajdziecie tu 120 sprawdzonych przepisów na wędzone mięsa, kiełbasy i ryby np. polędwicę, szynkę, łososia czy pstrąga a także na zaprawy z owoców oraz warzyw np. brzoskwinie w wódce, czerwoną kapustę marynowaną ze śliwkami czy ogórki w musztardzie.
Receptury poprzedza obszerny rozdział poświęcony zasadom wędzenia, kiszenia i marynowania.
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
2012
Oprawa
Twarda
Ilość stron
144
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788377071359
Rodzaj
Książka
EAN
9788377071359
Data premiery
2012-06-14
Kraj produkcji
PL
Producent
OLIMP MEDIA Sp. z o.o. Sp. komandytowa
ul. Otwarta 13
60-008 Poznań
PL
60-008 Poznań
PL
Dodałeś produkt do koszyka

Wędzenie kiszenie i marynowanie
20,00 zł
Recenzje