loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
19.7 Pozostałe Multico

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb

Binder Egon

Wydawnictwo: Multico
Oprawa: Miękka
19,70 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.

Szczegóły

Tytuł
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Autor
Binder Egon
Wydawnictwo
Rok wydania
2002
Oprawa
Miękka
Ilość stron
117
Format
13x19cm
Języki
polski
ISBN
8370733522
Język oryginału
niemiecki
Tłumacze
Grabowski Adam
Tytuł oryginału
RAUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
Rodzaj
Książka
EAN
9788370733520
Kraj produkcji
PL
Producent
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Aleje Jerozolimskie 53
00-697 Warszawa
PL
22 564 08 00
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
19,70 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Produkt
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Binder Egon
19,70 zł
Przejdź do koszyka
19,70 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO