19.7
Pozostałe
Multico
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
Wydawnictwo:
Multico
Oprawa: Miękka
Opis
Wędzenie jest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub właśnie złowiona na wędkę ryba staje się w dymie wybornymi przysmakami.
Szczegóły
Rok wydania
2002
Oprawa
Miękka
Ilość stron
117
Format
13x19cm
Języki
polski
ISBN
8370733522
Język oryginału
niemiecki
Tłumacze
Grabowski Adam
Tytuł oryginału
RAUCHERN FLEISCH, WURST, FISCH
Rodzaj
Książka
EAN
9788370733520
Kraj produkcji
PL
Producent
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Dodałeś produkt do koszyka

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb
19,70 zł
Recenzje