19.41
Książki
Multico
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Wydawnictwo:
Multico
19,41 zł
Cena rekomendowana: 29,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Wysyłka: poniedziałek 24.02.2025
Opis
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Kraj produkcji: Polska
Producent:
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Aleje Jerozolimskie 53
00-697 Warszawa (Polska)
tel: 22 564 08 00
email: [email protected]
Szczegóły
Tytuł
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Autor
Wydawnictwo
Temat
Rok wydania
2022
Ilość stron
120
ISBN
9788377636152
Rodzaj
Książka
EAN
9788377636152
Dodałeś produkt do koszyka

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
19,41 zł
Recenzje