19.41
Książki
Multico
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Wydawnictwo:
Multico
Oprawa: okładka miękka
19,41 zł
Cena rekomendowana: 29,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Opis
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Kraj produkcji: Polska
Szczegóły
Tytuł
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
Autor
Wydawnictwo
Temat
Rok wydania
2022
Oprawa
okładka miękka
Ilość stron
120
Format
190x130 mm
ISBN
9788377636152
Rodzaj
Książka
EAN
9788377636152
Kraj produkcji
PL
Producent
Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Dodałeś produkt do koszyka
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
19,41 zł
Recenzje