19.02
Książki
Rea
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: miękka
19,02 zł
Cena rekomendowana: 22,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków. Ponad 100 zdjęć oraz: informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów. Prezentacja na CD Domowy wyrób kiełbas.
Szczegóły
Rok wydania
2016
Oprawa
miękka
Ilość stron
128
Format
16.5 x 23.5 cm
Języki
polski
ISBN
9788379930067
Język oryginału
niemiecki
Tłumacze
Mac Renata
Tytuł oryginału
Fleisch pokeln und rauchern
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788379930067
Data premiery
2014-12-16
Dodałeś produkt do koszyka
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin + CD
19,02 zł
Recenzje