20.02
Sposoby przyrządzania
Rea
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
(wyd. rozsz)
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: miękka
20,02 zł
Cena rekomendowana: 24,90 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób – właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.
Znajdziesz tu ponad 100 zdjęć oraz informacje na temat urządzeń i dodatków, dokładne wskazówki i rady profesjonalisty, wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach, porady pozwalające unikać błędów.
Szczegóły
Rok wydania
2021
Oprawa
miękka
Ilość stron
136
Format
16.5x23.5 cm
ISBN
978-83-7993-506-2
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788379935062
Dodałeś produkt do koszyka
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin
20,02 zł
Recenzje