22.9
Książki
Rea
Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin z płytą CD
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje mięso, ale i poprawia jego smak.W swojej książce doświadczony masarz prezentuje, jak prawidłowo solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować mięso, jak przygotować wysokiej jakości wędzonki: szynki, boczek, żeberka, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.Zawarte w książce porady i ponad 100 zdjęć ilustrujących procesy peklowania i wędzenia pozwolą nam uniknąć błędów i sprawią, że przygotowanie wyrobów będzie bardzo proste.
Szczegóły
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
128
Format
17.0x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375445480
Język oryginału
niemiecki
Tłumacze
Mac Renata
Tytuł oryginału
Fleisch pokeln und rauchern
Rodzaj
Książka
EAN
9788375445480
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Wędzenie oraz domowy wyrób wędlin z płytą CD
22,90 zł
Recenzje