loading
Status zamówienia
61 651 55 95
Zaloguj się
Funkcja dostępna tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Zaloguj się lub załóż konto aby otrzymać powiadomienie o dostępności.
Nie pamiętasz hasła?
Zaloguj się przy pomocy
Nie masz konta?
Zarejestruj się
19.9 Książki Rea

Wędzenie oraz peklowanie mięsa
od szynki po żeberka

Gahm Bernhard

Wydawnictwo: Rea
Oprawa: Miękka
19,90 zł
Produkt chwilowo niedostępny

Opis

Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.

Ponad 100 zdjęć oraz:
informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.

Szczegóły

Tytuł
Wędzenie oraz peklowanie mięsa
Podtytuł
od szynki po żeberka
Autor
Gahm Bernhard
Wydawnictwo
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka
Ilość stron
128
Format
17.0x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375444476
Rodzaj
Książka
EAN
9788375444476
Data premiery
2012-03-16
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
ul. Słoneczna 169
05-506 Kolonia Lesznowola
PL
+48226732816
[email protected]

Recenzje

Brak recenzji
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
Twoja recenzja
Twoja ocena:
Dziękujemy za dodanie opinii!
Pojawi się po weryfikacji administaratora.
19,90 zł
Produkt chwilowo niedostępny
Dodałeś produkt do koszyka
Wędzenie oraz peklowanie mięsa - Gahm Bernhard
Wędzenie oraz peklowanie mięsa
Gahm Bernhard
19,90 zł
Przejdź do koszyka
19,90 zł
Rabaty do 45% non stop Rabaty do 45% non stop
Ponad 200 tys. produktów Ponad 200 tys. produktów
Bezpieczne zakupy Bezpieczne zakupy
Tami
O firmie
Dane firmowe
dobraksiazka.pl
ul. Starołęcka 7
61-361 Poznań [email protected]
Poczta polska DPD Orlen Paczka InPost
Przelewy24 BLIK VISA MASTERCARD PAYPO