19.9
Książki
Rea
Wędzenie oraz peklowanie mięsa
od szynki po żeberka
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Oto poradnik, z którego dowiesz się jak uwędzić lub upiec mięso. Wieprzowina, wołowina, baranina, dziczyzna czy też drób właściwe przygotowanie nie tylko konserwuje, ale i poprawia smak mięsa. W książce doświadczony masarz opisuje, jak solić, peklować, suszyć, wędzić i gotować szynki, boczek, żeberka, wędzonkę, schab, golonkę, łopatkę i wiele innych smakołyków.
Ponad 100 zdjęć oraz:
informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.
Ponad 100 zdjęć oraz:
informacje na temat urządzeń i dodatków,
dokładne wskazówki i rady profesjonalisty,
wypróbowane przepisy oparte na naturalnych składnikach,
porady pozwalające unikać błędów.
Szczegóły
Tytuł
Wędzenie oraz peklowanie mięsa
Podtytuł
od szynki po żeberka
Autor
Gahm Bernhard
Wydawnictwo
Rok wydania
2012
Oprawa
Miękka
Ilość stron
128
Format
17.0x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375444476
Rodzaj
Książka
EAN
9788375444476
Data premiery
2012-03-16
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Wędzenie oraz peklowanie mięsa
19,90 zł
Recenzje