48
Książki
Difin
Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności
Systemy, metody, narzędzia
Wydawnictwo:
Difin
Oprawa: Miękka
Opis
Książka poświęcona jest wybranym, charakterystycznym problemom zarządzania jakością, od podstaw teoretycznych po uwarunkowania aplikacyjne. Autorzy odnoszą się do konkretnych przykładów w obszarze jakości, bezpieczeństwa i towaroznawstwa produktów żywnościowych. Publikacja zainteresuje przedstawicieli przemysłu spożywczego, doktorantów i studentów specjalizujących się w obszarach zarządzania, zarządzania inżynierskiego, zarządzania produkcją, zarządzania jakością oraz towaroznawstwa.
Szczegóły
Tytuł
Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności
Podtytuł
Systemy, metody, narzędzia
Wydawnictwo
Rok wydania
2016
Oprawa
Miękka
Ilość stron
198
Format
16.0x23.0cm
Języki
polski
ISBN
9788380850040
Rodzaj
Książka
EAN
9788380850040
Data premiery
2016-05-31
Kraj produkcji
PL
Producent
Difin sp. z o.o.
Dodałeś produkt do koszyka

Wybrane aspekty zarządzania jakością i towaroznawstwa żywności
48,00 zł
Recenzje