44.89
Klasa 1
WSiP
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
technikum
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
44,89 zł
Cena rekomendowana: 46,80 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Książka jest przeznaczona dla uczniów klas I i II technikum o zawodzie technik żywienia, specjalizacja - żywienie zbiorowe oraz o zawodzie technik żywienia i gospodarstwa domowego. Publikację polecamy także uczniom liceum profilowanego o profilu: rolniczo-spożywczym, blok tematyczny - podstawy przetwórstwa żywności oraz słuchaczom policealnego studium zawodowego o specjalności: żywienie zbiorowe.Omówiono w niej budowę i działanie maszyn do obróbki mechanicznej i cieplnej surowców żywnościowych, do sporządzania i ekspedycji napojów, a także urządzeń chłodniczych i do mycia naczyń. Ponadto podano podstawowe wiadomości z rysunku technicznego, części maszyn, wiadomości o instalacjach elektrycznych, wodnych i kanalizacyjnych, obiegu chłodniczym oraz o projektowaniu technologicznym zakładów żywienia zbiorowego.
Szczegóły
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
Podtytuł
technikum
Autor
Witold Jastrzębski
Wydawnictwo
Wydanie
14
Rok wydania
2007
Oprawa
Miękka
Ilość stron
280
Format
20.5x19.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302071201
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788302071201
Dodałeś produkt do koszyka
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
44,89 zł
Recenzje