40.3
Książki
WSiP
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik opracowano zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Treści obejmują następujące działy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne i wentylacyjne, materiały konstrukcyjne stosowane w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie. Książka stanowi niezbędną pomoc dla uczniów, którzy podejmą pracę w nowocześnie wyposażonych zakładach gastronomicznych.
Szczegóły
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
Podtytuł
do zawodu kucharz małej gastronomii. Zasadnicza szkoła zawodowa
Autor
Konarzewska Małgorzata
, Lada Ewa Hanna
, Zielonka Barbara<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2013
Oprawa
Miękka
Ilość stron
248
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302140778
Rodzaj
Książka
EAN
9788302140778
Data premiery
2013-09-26
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych Podręcznik
40,30 zł
Recenzje