31.3
Książki
WSiP
Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik z nowej serii wydawniczej Kucharz małej gastronomii jest przeznaczony do nauki przedmiotu - wyposażenie techniczne, w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Obejmuje zagadnienia w podziale na następujące tematy: instalacje elektryczne, wodno-kanalizacyjne oraz wentylacyjne, materiały konstrukcyjne w urządzeniach gastronomicznych, maszyny i urządzenia do obróbki wstępnej surowców, aparatura grzejna, aparatura chłodnicza, maszyny do mycia naczyń, transport wewnętrzny w zakładzie, urządzenia do sporządzania i ekspedycji napojów, wyposażenie uzupełniające oraz projektowanie zakładów gastronomicznych.
Aprobata: MENiS 04/2005
Szczegóły
Tytuł
Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii
Autor
Grzesińska Wiesława
Wydawnictwo
Rok wydania
2005
Oprawa
Miękka
Ilość stron
144
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
83-02-09178-2
Rodzaj
Książka
EAN
9788302091780
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Wyposażenie techniczne zakładów Kucharz małej gastronomii
31,30 zł
Recenzje