25
Książki
Rea
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
Poradnik metodyczny
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Poradnik metodyczny dla nauczycieli uczących w zawodzie kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Szczegóły
Tytuł
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
Podtytuł
Poradnik metodyczny
Autor
Kasperek Agnieszka
, Kondratowicz Marzanna<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
154
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375443783
Rodzaj
Książka
EAN
9788375443783
Data premiery
2011-09-15
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych
25,00 zł
Recenzje