44.1
Książki
WSiP
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i gospodarstwa domowego na poziomie technikum i szkoły policealnej. Omówiono w nim techniczne podstawy wyposażenia w gastronomii (materiały konstrukcyjne, opakowania w gastronomii, podstawy rysunku technicznego, podstawy maszynoznawstwa oraz instalacje w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych), wykorzystania wyposażenia technicznego w procesie technologicznym (obróbka wstępna i termiczna, sporządzanie i ekspedycja napojów, chłodzenie i magazynowanie, transport i utrzymanie czystości) oraz projektowania i organizacji pracy w zakładach gastronomicznych i gospodarstwach domowych.
Szczegóły
Tytuł
Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik
Autor
Kasperek Agnieszka
, Kondratowicz Marzanna<br />
Wydawnictwo
Rok wydania
2014
Oprawa
Miękka
Ilość stron
342
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788302141072
Rodzaj
Książka
EAN
9788302141072
Data premiery
2014-08-13
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Wyposażenie zakładów gastronomicznych i gospodarstw domowych Podręcznik
44,10 zł
Recenzje