36.07
Książki
WNT
Zarządzanie jakością żywności
Ujęcie technologiczno-menedżerskie
36,07 zł
Cena rekomendowana: 39,00 zł
Cena okładkowa/rekomendowana przez wydawcę/producenta.
Produkt chwilowo niedostępny
Powiadom o dostępności
Kup teraz,Zapłać za 30 dni
Opis
Pierwsze profesjonalne opracowanie, w którym zarządzanie jakością żywności zostało przedstawione w ujęciu technologiczno-menedżerskim. Głównym elementem tego ujęcia jest nowoczesne zastosowanie technologicznych i menedżerskich teorii jakości tak, aby można było prognozować funkcjonowanie systemów kontroli jakości oraz je doskonalić. Ten unikatowy podręcznik będzie przydatny zarówno pracownikom naukowym, jak i kadrze pracującej w przemyśle oraz nauczycielom akademickim i studentom interesującym się, w szerokim zakresie, zagadnieniami produkcji żywności i polityki żywnościowej.
Szczegóły
Tytuł
Zarządzanie jakością żywności
Podtytuł
Ujęcie technologiczno-menedżerskie
Autor
W. J. Marcelis
, W. M. F. Jongen
, P. A. Luning
Wydawnictwo
Seria
ŻYWNOŚĆ JAKOŚĆ TECHNOLOGIA
Wydanie
1
Rok wydania
2016
Oprawa
Miękka
Ilość stron
412
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
8320429668
Język oryginału
angielski
Tłumacze
Źródłowski Zdzisław
Tytuł oryginału
FOOD QUALITY MANAGEMENT: A TECHNO-MANAGERIAL APPROACH
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788320429664
Dodałeś produkt do koszyka
Zarządzanie jakością żywności
36,07 zł
Recenzje