59
Książki
Difin
Zarządzanie jakością żywności
Systemy, koncepcje, instrumenty
Wydawnictwo:
Difin
Oprawa: Miękka
Opis
Książka poświęcona jest jakości, w tym bezpieczeństwu żywności, z punktu widzenia problematyki zarządzania jakością w przedsiębiorstwie przemysłu spożywczego. Oprócz podstaw teoretycznych zawiera wiele przykładów praktycznych, bazujących na koncepcjach, metodach i narzędziach, których wykorzystanie pozwala na osiągnięcie, utrzymanie, a następnie skuteczne doskonalenie wymaganego poziomu jakości i poprawę konkurencyjności danego przedsiębiorstwa. Książka ma charakter podręcznika akademickiego i jest przede wszystkim przeznaczona dla studentów, doktorantów kierunków zarządzania, towaroznawstwa, technologii przemysłu spożywczego i innych kierunków pokrewnych. Może być także stosowana przez szerokie grono menedżerów do spraw jakości, specjalistów i praktyków, przedstawicieli przemysłu spożywczego.
Szczegóły
Tytuł
Zarządzanie jakością żywności
Podtytuł
Systemy, koncepcje, instrumenty
Autor
Wiśniewska Małgorzata
, Malinowska Ewa
Wydawnictwo
Rok wydania
2011
Oprawa
Miękka
Ilość stron
390
Format
16.0x23.0cm
Języki
polski
ISBN
9788376415048
Rodzaj
Książka
EAN
9788376415048
Data premiery
2011-10-08
Kraj produkcji
PL
Producent
Difin sp. z o.o.
Dodałeś produkt do koszyka

Zarządzanie jakością żywności
59,00 zł
Recenzje