87.18
Książki
WSiP
Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
Szczegóły
Tytuł
Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
Podtytuł
technik żywienia i usług gastronomicznych. Kwalifikacja T.15.1
Autor
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2017
Oprawa
Miękka
Ilość stron
336
Format
17.0x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788302134814
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788302134814
Data premiery
2013-05-29
Dodałeś produkt do koszyka
Zasady żywienia Planowanie i ocena Podręcznik do nauki zawodu
87,18 zł
Recenzje