15
Książki
Rea
Zasady żywienia Poradnik metodyczny
szkoła zasadnicza
Wydawnictwo:
Rea
Oprawa: Miękka
Opis
Poradnik metodyczny do przedmiotu zasady żywienia ukierunkowany jest na przypomnienie celów nauczania tego przedmiotu zawodowego oraz wskazanie najlepszej drogi do ich osiągnięć. Służy pomocą w posługiwaniu się podręcznikiem, z którym stanowi komplet.
Chociaż jest skierowany do kształcenia uczniów w zawodzie kucharz małej gastronomii, może być z powodzeniem wykorzystany w nauczaniu tego przedmiotu w innych zawodach gastronomicznych.
Chociaż jest skierowany do kształcenia uczniów w zawodzie kucharz małej gastronomii, może być z powodzeniem wykorzystany w nauczaniu tego przedmiotu w innych zawodach gastronomicznych.
Szczegóły
Tytuł
Zasady żywienia Poradnik metodyczny
Podtytuł
szkoła zasadnicza
Autor
Superczyńska Ewa
, Żylińska-Kaczmarek Melania
Wydawnictwo
Rok wydania
2010
Oprawa
Miękka
Ilość stron
76
Format
16.5x23.5cm
Języki
polski
ISBN
9788375442564
Rodzaj
Książka
EAN
9788375442564
Kraj produkcji
PL
Producent
REA-SJ SP. Z O.O.
Dodałeś produkt do koszyka

Zasady żywienia Poradnik metodyczny
15,00 zł
Recenzje