47.29
Książki
Format-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Opis
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.
Szczegóły
Tytuł
Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
Podtytuł
Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Wydawnictwo
Rok wydania
2016
Oprawa
Miękka
Ilość stron
290
Format
16.5x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788389184641
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389184641
Data premiery
2016-06-17
Dodałeś produkt do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne Część 1 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
47,29 zł
Recenzje