47.99
Książki
Format-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Wydawnictwo:
Format-AB
Oprawa: Miękka
Opis
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.
Szczegóły
Tytuł
Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
Podtytuł
Kwalifikacja T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Autor
Danuta Górecka
, Halina Limanówka
, Ewa Superczyńska
, Melania Żylińska-Kaczmarek
Wydawnictwo
Rok wydania
2016
Oprawa
Miękka
Ilość stron
336
Format
16.5x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788389184665
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389184665
Data premiery
2016-06-17
Dodałeś produkt do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
47,99 zł
Recenzje