42.37
Książki
Format-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Opis
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Szczegóły
Tytuł
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
Autor
Danuta Górecka
, Halina Limanówka
, Ewa Superczyńska
, Melania Żylińska-Kaczmarek
Wydawnictwo
Seria
Żywienie i usługi gastronomiczne
Wydanie
1
Rok wydania
2017
Oprawa
Miękka
Ilość stron
320
Format
16.5x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788389184689
Rodzaj
Podręcznik
Stan
Nowy
EAN
9788389184689
Dodałeś produkt do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne. Część III Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem
42,37 zł
Recenzje