38.59
Książki
Format-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne część VIII Usługi gastronomiczne
Kwalifikacja t.15
Opis
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. VIII Usługi gastronomiczne to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404. Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach (Dz.U. z?17.02.2012 r. poz. 184) oraz ze stanem prawnym obowiązującym w styczniu 2017 roku.
Szczegóły
Tytuł
Żywienie i usługi gastronomiczne część VIII Usługi gastronomiczne
Podtytuł
Kwalifikacja t.15
Wydawnictwo
Oprawa
Miękka
Ilość stron
280
Format
16.0x23.0cm
Języki
polski
ISBN
9788389184795
Redakcja
Sawicka Beata
Redakcja
Tul-Krzyszczuk Agnieszka
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389184795
Data premiery
2018-12-18
Dodałeś produkt do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne część VIII Usługi gastronomiczne
38,59 zł
Recenzje