46.1
Książki
Format-AB
Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej
Opis
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych 343404 w zakresie kwalifikacji: T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych oraz T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Publikacja została przygotowana zgodnie z aktualną podstawą programową kształcenia w tym zawodzie, z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej z dnia 7 lutego 2012 r. w sprawie podstawy programowej kształcenia w zawodach.Podręcznik ma na celu przekazanie wiedzy na temat kompleksowej i profesjonalnej obsługi klienta w branży gastronomicznej oraz przygotowanie ucznia do jej praktycznego wykorzystania. Treść merytoryczną publikacji wzbogacają zdjęcia, rysunki i tabele, co pozwala na szybkie i efektywne przyswajanie materiału. Informacje teoretyczne poparto licznymi przykładami ilustrującymi różnorodne sposoby ich funkcjonalnego zastosowania. Pozycję tę rekomendujemy nie tylko uczniom techników żywienia i usług gastronomicznych, lecz także osobom pracującym w branży gastronomicznej.
Szczegóły
Tytuł
Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej
Wydawnictwo
Wydanie
1
Rok wydania
2017
Oprawa
Miękka
Ilość stron
212
Format
16.5x24.0cm
Języki
polski
ISBN
9788389184719
Redakcja
Bilska Beata
Rodzaj
Książka
Stan
Nowy
EAN
9788389184719
Data premiery
2017-03-28
Dodałeś produkt do koszyka
Żywienie i usługi gastronomiczne Część XI Obsługa klientów w branży gastronomicznej
46,10 zł
Recenzje