21.9
Książki
WSiP
Żywienie w turystyce podręcznik
Wydawnictwo:
WSiP
Oprawa: Miękka
Opis
Książka zawiera wiadomości na temat składników pokarmowych i ich wpływu na organizm człowieka, jak również na temat właściwości produktów spożywczych i zasad ich przechowywania w różnych warunkach. Omówiono w niej także zasady racjonalnego żywienia i układania jadłospisów. Zapoznano Czytelnika z najnowszymi osiągnięciami w dziedzinie żywności i żywienia. Omówiono zwyczaje żywieniowe w Polsce i w innych krajach oraz podstawy żywienia dietetycznego.
Numer dopuszczenia: 11/99
Numer dopuszczenia: 11/99
Szczegóły
Wydanie
1
Rok wydania
1999
Oprawa
Miękka
Ilość stron
208
Format
14.5x20.5cm
Języki
polski
ISBN
83-02-07312-1
Rodzaj
Książka
EAN
9788302073120
Kraj produkcji
PL
Producent
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne S.A.
Dodałeś produkt do koszyka

Żywienie w turystyce podręcznik
21,90 zł
Recenzje